Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle žena, kterou před čtyřmi lety magazín W přirovnal k slavné celebritě a nazval ji Lady Gaga Srbska, je tamní popová hvězda Jelena Karleusa (39). Už 20 let působí v srbském hudebním průmyslu a na svém kontě má 10 studiových alb.

Jelena si libuje v upnutých outfitech, jež mají podtrhnout hlavně linii jejích bujných ňader a boků. Zároveň odhaluje své dlouhé nohy. „Já si to ale dělám sama,“ tvrdí Karleusa v narážce na další hvězdu, ke které ji někteří přirovnávají, Kim Kardashian, a její armádu stylistů.

Přestože jsou obě ženy vdané, mají své rodiny a děti (konkrétně Karleusa dvě dcerky, Kim dceru a syna), je jejich způsob sebepropagace založen na podobném principu. Dráždit až na hranu slušnosti (a občas i za ni).

Karleusa to naposledy předvedla v pondělí, kdy vyrazila na natáčení televizní show v šatech s rozparky, za něž by ji v některých zemích zavřeli. Do poslední chvíle to totiž vypadalo, že je pod nimi „naostro“. Karleusa samozřejmě prádlo měla. Ale bylo tak rafinovaně zakryté, že si jej asi nikdo nevšiml.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám