Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Brazilky jsou sice proslulé kulatými zadečky, Jennifer Pamplona (24) ale v sedacích partiích za svými krajankami zaostávala. Když už se vrhla na vylepšování plastickými operacemi, nezůstala u jednoho zákroku.

Už v období dospívání bylo zřejmé, že Jennifer „dolňáky“ neohromí. Několik jejích vztahů dokonce ztroskotalo na její postavě, když ji bývalí partneři vnímali jako příliš hubenou. Jennifer si jako svůj vzor vyhlédla Kim Kardashian (43) a dělá vše pro to, aby se jí přiblížila.

To ovšem není zadarmo. Brazilka v rámci transformace utratila už v přepočtu 10 miliónů korun. Dvakrát si nechala zvětšit prsa, a aby výsledek umocnila útlým pasem, nechala si odstranit čtyři žebra. Po plastice nosu se zaměřila na zadek, který chtěla pořádně zvětšit. S žádostí o výplň každé půlky 900 ml tuku ji odmítlo osm klinik. Vstříc jí vyšli až na deváté. Zákrok byl ovšem velmi riskantní a Jennifer se musí velmi opatrně pohybovat. Při větším nárazu by totiž její zadnice mohla prasknout.

Ve světě modelingu se s podivným pozadím nejspíš neprosadí, ale série operací jí zajistila místo alespoň v reality show Plastics of Hollywood, kde se to jen hemží podobnými kreaturami. Jennifer se tak dostala do opravdu vytříbené společnosti. Pořad sleduje i lidské Keny Rodriga Alvese a Justina Jedlicu či vyžilou silikonku Frenchy (48).

Reklama

Další články

Načítám