Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky tvrdé dietě a pravidelnému cvičení pod dohledem neúprosného osobního trenéra začíná tělo královny světových reality show Kim Kardashian (43) nabírat původních kontur z dob její největší slávy.

Otázkou zůstává, jestli ji ten tvrdý trénink tak trochu neleze na mozek. Nyní se zase nechala vidět, jak se z auta snaží dostat do jedné budovy na Manhattanu v průsvitném tílku, sportovních trenkách a zároveň botách na vysokém podpatku.

To tílko - dobře! To je snadno vysvětlitelné: Po skandálu s její kdysi největší devizou, naprosto unikátním zadkem, který tak zanedbala, až si na něm celulitida smlsla tak, že vypadal jak obří hrouda tvarohu, snaží se zacílit pozornost fotografů k jiným, daleko upravenějším partiím svého těla. Prsa mezi ně samozřejmě patří.

Co ale ty střevíčky ke sportovním trenkám? Vzhledem k tomu, že Kim patří v USA k jedné z mediálně nejsilnějších osobností šoubyznysu vůbec, máme se v tomto ohledu zřejmě na co těšit. Pravidla street módy pro miliony jejích fanoušků určuje totiž právě ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám