Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K snímkům, které otřásly v základech její kariérou, se v televizním pořadu The View vrátila žena s nejslavnějším pozadí na světě Kim Kardashian (43). Fotky tehdy vznikly během dovolené v Mexiku a její zadek na nich byl tak strašný, že tím slavná hvězda amerických reality show přišla o spoustu fanoušků.

Podle Kim byly fotky upraveny ve Photoshopu tak, aby jí uškodily, a aby vypadala hůř. Je pravdou, že její obvyklá celulitida byla na velmi rozložitém pozadí extra výrazná. Kim ale zároveň sama přiznala, že v té době nebyla zrovna v nejlepší kondici. Po dvou prodělaných operacích prý totiž nemohla 12 týdnů cvičit, což se na její postavě nelibě podepsalo.

Dnes prý má nový tréninkový i stravovací plán a maká na sobě jako dřív. „Vstávám každé ráno mezi 5:30 a 6 hodinou a trénuji hodinu a půl, než mi vstanou děti,“ zmínila krátce, než se jala vysvětlovat, jak to má se stravou, přijímáním sacharidů, atd.

V jednu chvíli také zmínila, jak si kvůli životu v záři reflektorů realitních kamer vypěstovala hroší kůži. „Tohle není pro každého. Chápu, proč se lidé, než si hroší kůži udělají, trápí, proč je to tak bolí. Já to mám taky občas,“ přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám