Hlavní obsah
Článek

V Cannes sice je, ale shromáždění celebrit první kategorie ji nechávají chladnou. O čem by se asi postavička z televizní reality show bavila s hvězdami stříbrného plátna? A fotografy stejně nezajímá, jak by jí to slušelo na červeném koberci v nějaké róbě od vyhlášeného módního návrháře.

Starší sestra Kim Kardashian (43) Kourtney není hloupá. Patří sice do mediálně nejsilnějšího klanu v USA, zná ale dobře svoje místo. A tak pokud se vydá do takových míst, jako je Cannes, tak na jachtu a s o čtrnáct let mladším zajíčkem. Předpokládá správně, že značná část paparazzi vyrazí za nimi, protože v tom cítí dobře prodejný 'hřích'.

A Kourtney Kardashian (44) také dobře ví, čím je od své sestry odlišná a co je její největší deviza: její zadek. Zatímco Kim, kterou také zadek (ale trochu jiných rozměrů) proslavil, se musí v posledních měsících prát s neduhy, které tuto obří část jejího těla automaticky doprovází, jako je ochablost a značná celulitida, Kourtney to má obráceně. Nemusí dělat vůbec nic, jen si hlídat, jestli je po většinu dne správně našpulená. Těžký to úděl...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám