Hlavní obsah
Článek

Kdysi obdivované pozadí Kim Kardashian (43) na nejnovějších fotkách vypadá hodně nevzhledně, což se okamžitě projevilo na její virtuální popularitě. Její profil na instagramu zaznamenal dramatický úbytek příznivců, kteří měli dříve potřebu její fotky sledovat.

Kim Kardashian je na sociální síti založené na sdílení fotografií pátou nejoblíbenější celebritou po Arianě Grande, Beyoncé (35), Taylor Swift (34) a Seleně Gomez (31). Počet jejích fanoušků se přiblížil ke stomiliónové hranici, již ale s velkou pravděpodobností nikdy nepokoří.

Stačilo, aby se na internetu objevily neupravované a velmi nelichotivé fotky Kim, a za jeden den zmizelo z jejího profilu 100 tisíc dřívějších obdivovatelů, kteří se cítí být podvedeni. Fotky, jimiž se Kardashian chlubila, se totiž hodně liší od těch, jaké byly pořízeny bez jejího vědomí. Pokud úbytek fanoušků bude pokračovat stejným tempem, brzy to Kim bude muset zabalit a přenechat virtuální prostor celebritám, které nepotřebují své snímky upravovat v grafickém programu.

„Dneska jsem prozřel. Photoshop je tvůj nejlepší kamarád,“ napsal Kim jeden z bývalých fanoušků na rozloučenou. „Tvůj profil je jeden velký podvod. Konečně vím, jak ve skutečnosti vypadáš,“ zavrhl ji další uživatel.

Reklama

Další články

Načítám