Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Královna pikantních selfíček se po loňském přepadení v Paříži odmlčela a upadla v zapomnění. Ve vlastní rodině má navíc silnou konkurenci, která její upozadění využila pro vlastní zviditelnění.

Období klidu ovšem skončilo a Kim Kardashian (43) je opět připravena prodrat se na výsluní. Po několika měsících v ústraní vyrazila se svými sestrami na dovolenou do Kostariky, kde sbírá síly na svůj mediální návrat. O slovo se přihlásila rovnou pózováním v bikinách, což samozřejmě nemohlo zůstat nepovšimnuto.

Kim žal, způsobený obavami o vlastní kariéru a manželskou krizí s Kanyem Westem, nezaháněla sladkostmi, takže je stále v dobré formě. Postavu, která prošla dvěma těhotenstvími, ukázala v bikinách tělové barvy. Kim opět potvrdila, že si při pohledu na ni přijdou na své horňáci i dolňáci. K vidění byla její plná ňadra i oblá zadnice.

Během relaxování u bazénu dělala Kim společnost její mladší sestra Khloé Kardashian (39). Ta ovšem za sexbombu nebyla, protože zvolila usedlé jednodílné plavky. Postavu má přitom ještě lepší než Kim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám