Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký rapper Kanye West (46) od minulého pondělka po prodělaném kolapsu stále pobývá v nemocničním zařízení UCLA Medical Center v Los Angeles. Největší oporou je mu manželka Kim Kardashian (43), která tráví u jeho lůžka maximum času. Podle nedělního US Weekly mu musí pomáhat i s krmením..

„Kim je úžasná. Zůstává po jeho boku po celou dobu, pomáhá mu jíst a leží u něj,“ sdělil obeznámený zdroj.

Nastalá situace nápadně připomíná pomoc Khloé Kardashian poté, co se její manžel Lamar Odom loni předávkoval v jednom vykřičeném domě v Las Vegas. Tou dobou spolu přitom dvojice už jako pár téměř nefungovala. Přesto všechno, když se Khloé dozvěděla, co se mu přihodilo, okamžitě za ním odjela do nemocnice a stála při něm. „Všechny ženy z klanu Kardashian drží se svými muži,“ prozradil zdroj.

Za rapperovým kolapsem údajně stojí vyčerpání a dehydratace organismu a také dlouhodobé deprese a paranoia, které se prohloubily po nedávném přepadení a okradení jeho manželky ozbrojenými muži v Paříži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám