Hlavní obsah
Článek

Dříve obdivovaný pár letos prožívá jednu tragédii za druhou. Kim a Kanye se musí smířit s uvadající popularitou a jejich společný sen se postupně hroutí.

Kim Kardashian (43) se pokusila o mediální comeback, poté co se jí podařilo dostat na váhové minimum. V době, kdy shazovala poporodní kila, jí ovšem vyrostla silná konkurence ve čtyřech sestrách i bratrovi, který se nedávno dočkal miminka s bývalou striptérkou Blac Chynou. Pak přišlo přepadení v Paříži a Kim se kvůli obavám o svůj život stáhla do ústraní a omezila svou prezentaci na sociálních sítích.

Příznivé období neprožívá ani Kanye West (46), který svým fanouškům připravil dost nemilý předvánoční dárek, když zrušil zbývající koncerty svého Saint Pablo Tour. Do konce roku se na pódiu neobjeví, aniž sdělil příčinu náhlého rozhodnutí. Na rozdíl od Lucie Bílé (58), již postihl podobný osud, navíc nepřišel s náhradními termíny, ale nabízí vrácení zakoupených vstupenek.

Poslední koncert Westa se odehrál v sobotu v kalifornském Sacramentu. Zpěvák ovšem publiku dopřál jen dvě písně a poté show s arogancí sobě vlastní ukončil. Den poté, co manžel Kim Kardashian zrušil své zbývající závazky, byl převezen do nemocnice. Kanye si své soukromí střeží, ale na veřejnost unikly informace o tom, že za jeho kolapsem jsou psychické potíže. Slavní manželé údajně prožívají další krizi a nezvládají emotivně vyhrocené situace.

Reklama

Další články

Načítám