Hlavní obsah
Článek

Je to taková malá sesterská rivalita, kdy ta starší byla největším vzorem pro tu mladší, která pomalu začíná tu starší v popularitě trumfovat. Řeč je o Kim Kardashian (43) a Kylie Jenner (26). A zatímco první zmiňovaná nevychází z domu po hrůzné zkušenosti z Paříže, kdy ji před necelými dvěma týdny přepadl ozbrojený gang a ukradl cennosti a šperky v hodnotě deset miliónů dolarů (245 miliónů korun), Kylie neztrácí čas truchlením se sestrou a raději fotí jednu rajcovnější záležitost za druhou.

Mnohé zarazilo, když si Kylie jen pár dnů po sestřině přepadení vyvěsila na Instagram selfie z koupelny s popiskem ‚dobré ráno‘ ve vykrojených kalhotkách a krátkém svetříku. Jedna z fanynek k fotce napsala, že Kylie vypadá jako čtrnáctiletá prostitutka, načež se jí dostalo odpovědi od samotné Jenner, že si myslí, že vypadá spíš jako devatenáctiletá prostitutka.

To už je ale s nejaktuálnějším focením pro magazín Complex dávno zapomenuto. Kylie prozradila, že se během pózování v prádle z latexu a síťky cítila velmi sexy a zároveň pohovořila i o tom, že jejím celoživotním komplexem byly úzké rty. Bála se, že ji kvůli tomu nebude chtít žádný kluk políbit. Výplně její problém nakonec zcela vyřešily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám