Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Francouzská metropole byla pro Kim Kardashian (43) kvůli pestré nabídce nejnovějších kolekcí módních značek druhým domovem, ale po pondělním incidentu se do Paříže asi jen tak nepodívá. Na televizní celebritu tam totiž kromě obdivovatelů čekali i delikventi, kteří se postarali o děsivý zážitek.

Kim věřila, že jí v luxusním hotelu žádná nečekaná návštěva nehrozí, ale opak se stal pravdou. Stejný názor měl nejspíš i její bodyguard Pascal Duvier, který dal přednost společnosti jejích dvou sester Kourtney a Kendall, s nimiž vyrazil do baru.

V brzkých ranních hodinách do apartmánu Kim Kardashian dorazila pětice mužů mající zálusk na její klenoty. Ti televizní celebritu znehybnili pomocí stahovačů kabelů a odvlekli ji do koupelny. Tam skončila ve vaně, kde se podle výpovědi obávala znásilnění.

Zatímco bodyguard očividně selhal, Kim zachránila její kamarádka Simone Harouche, která spala ve stejném hotelu. Když uslyšela hluk, zamkla se v koupelně, odkud přivolala policii. Než ovšem pomoc dorazila, lupiči zmizeli na kolech i s majetkem Kim Kardashian.

Dvojnásobná maminka se po incidentu setkala s podporou i kritikou. Bývalý osobní strážce Steve Stanulis ji odsuzuje za to, že se svými šperky chlubí na sociální síti, čímž láká zloděje. „Koledovala si o to. Šlo jednoznačně o pochybení z její strany,“ řekl na dresu okradené celebrity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám