Hlavní obsah
Článek

Novomanželé Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) všechny trochu napínali a se svatebními fotografiemi si dali na čas. Z obřadu, který se nakonec místo ve Francii konal v italské Florencii, neunikly žádné fotografie a drahoty dělají stále. Zřejmě se rozhodli momenty z jejich kouzelného dne dávkovat po částech. Nyní se ale konečně můžete podívat, jak půvabnou byla v sobotu Kim nevěstou...

Kdo čekal šaty s bohatou sukní a korzetem s hlubokým výstřihem, z něhož by se dmula její chlouba, bude překvapen. Televizní hvězda zvolila na pompézní svatbu s otcem její roční dcerky North střídmé nevyzývavé šaty ke krku střihu ‚mořská panna‘ s dlouhými krajkovými rukávy od Givenchy Haute Couture. Dominovala jim pouze dlouhá vlečka. Rovněž jemný make-up a rozpuštěné vlasy dodaly na přirozenosti. Ženich prošel uličkou v černém obleku rovněž od Givenchy a Kiminy sestry i matka Kris se stejně jako nevěsta oblékly do bílé.

Po obřadu svatebčané usedli k 70 metrů dlouhému mramorovému stolu, který byl darem od umělce Gualtiera Vannelliho. Servíroval se například losos, ale i steaky, kuře či tortelloni (větší plněné těstoviny tortellini) a samozřejmě pravé šampaňské.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám