Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Být oblíbeným interpretem slavného páru se může opravdu vyplatit. Když chtěl Kanye West udělat na svou nastávající manželku Kim Kardashian dojem, nechal si z USA do Francie přivézt oblíbenou zpěvačku, která se dočkala pohádkového honoráře.

Svatbě, která měla zastínit i vyvrcholení filmového festivalu v Cannes, předcházely náročné přípravy, což si pochopitelně vyžádalo vysoké investice. To ovšem populárního rappera příliš netrápí, protože by pro svou vyvolenou udělal všechno, co jí na očích vidí. Samotnému obřadu ve florentské pevnosti Forte di Belvedere tak předcházela velkolepá oslava ve francouzském zámku Versailles, který symbolizoval luxus už v 17. století.

Pronájem historické památky zajisté nebyl levný, ale Kim a její přátelé by se s oslavou v obyčejné restauraci nejspíš nespokojili. O překvapení večera se postarala zpěvačka Lana Del Rey, na jejímž kontě mělo přistát 2,8 miliónu dolarů (v přepočtu 56 miliónů korun). K závratnému honoráři jí přitom stačily pouhé tři písně včetně Young and Beautiful, jež pro Kim symbolizuje zásnuby s Kanyem, které se uskutečnily loni v říjnu v San Franciscu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám