Hlavní obsah
Článek

Svatba Kim Kardashian (33) a Kanyeho Westa (36) je na spadnutí a oblou zadnicí proslulá celebrita si užívá poslední chvíle svobody. Noční Paříž tak vzala se svými sestrami a kamarádkami útokem.

Marnivá Kim se sice už oficiálně vdala v Los Angeles, ale neodpustí si velkolepé divadlo, aby o její veselce věděl celý svět. Ne náhodou si pro svůj velký den vybrala Francii v době, kdy v Cannes vrcholí filmový festival, a v Evropě je tak větší koncentrace celebrit než v Hollywoodu.

Rozlučku se svobodou Kim Kardashian prožila se sestrami Khloé, Kylie a Kendal, k nimž připojila zástup kamarádek, které s sebou přivezla do Paříže. Holky si vyrazily na noční tah a pochopitelně se neobešly bez fotek s Eiffelovkou a pyramidou v Louvre. Hvězda reality show pro tuto příležitost zvolila bohatě vyšívané šaty, v nichž opět připomínala slona v porcelánu.

Svatba Kardashian a Westa by měla být událostí roku a budoucí manželé na ní rozhodně nebudou šetřit. Kim už má své „Ano“ dobře naučené, roli nevěsty si totiž vyzkouší už potřetí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám