Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Celebrita těžící ze svého statného pozadí opět vzala nákupy hopem a svůj šatník obohatila o módní kousek, který neměl nikdy na jejím těle spočinout. Dlouhá kožená sukně patří k tomu nejděsivějšímu, co na sebe kdy Kim Kardashian (33) oblékla.

Za oblečení sice utrácí závratné částky, ale ne vždy jde o dobře vynaložené peníze. Kvůli asymetrické postavě si Kim nemůže dovolit obléci cokoliv, a tak dá občas na doporučení, které působí jako nenápadná pomsta. Kožená sukně měla sice kopírovat její siluetu, ale rafinovaný střih způsobil více škody než užitku.

Po příšerných stříbrem zdobených šatech připomínajících brnění středověkého válečníka se zdálo, že Kim už hůře vypadat nemůže. Její nová sukně se ovšem v oblasti pozadí podivně nařasila a nepoučitelná celebrita tak zdálky připomínala nevzhledný pytel nacpaný bramborami.

Kim Kardashian během nakupování spodního prádla v Los Angeles ukázala i nové náušnice se jménem její dcerky North. Těch si ovšem na rozdíl od sukně deformující její zadnici nikdo nevšiml.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám