Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikavá Kim Kardashian (43) neponechává nic náhodě a s blížícím se létem pravděpodobně přijde s další řadou sexy plavek a bikin své vlastní značky SKIMS. A jak už u ní bývá zvykem, je sama sobě modelkou...

Hvězda sociálních sítí a reality show The Kardashians zvolila ze své kolekce růžové bikiny s horním dílem na zip a úspornými tangami. Focení se realizovalo na pláži v Malibu a jeho průběh ztěžovalo velmi větrné počasí, kdy ostatní členové týmu byli zahaleni do teplého oblečení, zatímco Kim se choulila do pláště alespoň v pauzách mezi pořízením jednotlivých sérií záběrů.

Čtyřnásobná maminka tak odhalila svou pověstnou postavu přesýpacích hodin s neuvěřitelně útlým pasem a plochým bříškem necelý rok poté, co zhubla přes deset kilogramů kvůli plesu Met Gala. Tam se rozhodla stůj co stůj nasoukat do ikonické róby po Marilyn Monroe, ve které zpívala Johnu F. Kennedymu Happy Birthday, Mr. President.

Pro mediálně nejslavnější rodinný klan to však byla možná poslední účast na akci tohoto druhu. Jeho hostitelka Anna Vintour se totiž v poslední době nechala slyšet, že Kardashianky a Jennerky na sebe poutají tolik mediální pozornosti, že to ubírá na vážnosti celé společenské akce, která je vnímána jako nejprestižnější módní událost roku a má mít především charitativní záměr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám