Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) potěšila svých 346 milionů fanoušků na Instagramu novou sérií fotek v bikinách a není pochyb, že jim pořádně zvedla tep. Televizní hvězda a zdatná obchodnice se opět představila v roli modelky své řady plavek a jeden ze sexy kousků představila přímo na sobě.

Jednoduché minimalistické černé bikiny s trojúhelníkovým vrchním a vysoce vykrojeným spodním dílem rozhodně nejsou nic pro stydlivější povahy. Kim svou novou řadu plavek SKIMS popisuje jako: ‚Přelomové plavky navržené pro něco víc než jen vodu.‘ Kim model za 72 dolarů doladila zlatým řetízkem s křížkem okolo pasu a masivními slunečními brýlemi.

Průkopnice v oblasti vnímání ženského těla, která spíš než štíhlost idealizuje výrazný rozdíl mezi hrudníkem, pasem a boky, opět dokázala, že tvrdá dřina, kterou si udržuje postavu těchto tvarů, se vyplácí.

Její pravidelný cvičební režim zahrnuje intenzivní dvouhodinový trénink. Po svém příletu z Evropy, kde se účastnila přehlídky Dolce & Gabbana a natáčela zde sérii The Kardashians, se na něj opět vrhla v plném nasazení a uvedla, že jí pomáhá překonat i jet lag.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám