Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) chce jako každá máma pro své děti to nejlepší. Teď ale udělala něco, o čem se většině rodičů může jenom zdát. Najala velmi slavného pianistu, aby děti v předvánočním období každé ráno budil živou hudbou.

Místo budíku každé ráno příjemné tóny piana, na které vám v obýváku hraje skvělý muzikant a držitel Grammy Philip Cornish. Tak právě takhle vypadá advent u dámy, která takové probuzení dopřává svým čtyřem dětem North (9), Saintovi (6), Chicago (4) a Psalmovi (3).

„To je to roční období. Philip přichází každé ráno, aby probudil mé děti hrou na klavír, zatímco je v domě každodenní ranní shon, aby uklidnil jejich dušičky a naplnil je krásnými vánočními písněmi,“ uvedla Kim na sociální síti.

Mnoho lidí nad takovou extravagancí kroutí hlavou, z toho si ale kráska nic nedělá. Poté, co jí soud v pondělí přiklepl v přepočtu necelých pět milionů korun měsíčně jako alimenty od exmanžela Kanyeho Westa, se nemusí bát, že by svým dětem takové ranní povyražení nemohla dopřát. A navíc, vždyť i královna Alžběta II. měla svého osobního dudáka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám