Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestry z klanu Kardashian-Jenner se rozhodly oslavit maminčiny 68. narozeniny vskutku originálně! Kim (43), Kourtney (45), Khloé (39) a Kylie (26) se převtělily do různých etap života jejich maminky Kris Jenner, které jakoby z oka vypadly. Přesvědčte se sami!

Kris Jenner v pátek pořádala narozeninovou party a její dcery si tak pro ni přichystaly geniální překvapení, když na oslavu dorazily jako její klony. Například Kim Kardashian si vybrala její styling z fotografie, již před lety použila na vánoční kartičky. Čtyřnásobná maminka Kim byla v krátké paruce a flitrových zelených šatech s motýlkem velice šik!

Ne jinak tomu bylo ale i u Khloé, která vsadila na maminčino blond období či Kylie, jež představovala její mladší verzi ve společenských šatech. ‚Domáckou‘ Kris ve slušivé teplákovce pak ztvárnila nejstarší Kourtney. Třešinkou na dortu, která look jejich maminky u slavných dcer vyšvihla k dokonalosti, byly její typické černé sluneční brýle.

Ovšem do babičky se stylizovala i nejstarší dcera Kim – devítiletá North, která pózování s maminkou na záběry a videjka následně sdílená na Instagramu a TikToku brala velmi zodpovědně.

Reklama

Další články

Načítám