Hlavní obsah
Článek

Když se Khloé Kardashian (39) objevila v září na veřejnosti s velkou náplastí na tváři, fanoušci se strachovali, jestli nejde o něco vážnějšího než kosmetickou proceduru. Bohužel, jejich obavy se naplnily. Prostřední z klanu slavných sester nyní přiznala, že jí z obličeje odstranili tumor.

„Všimla jsem si malé bouličky na tváři, ale předpokládala, že to bude větší pupínek. Poté, co se nehojil ani neměnil, jsem se před sedmi měsíci rozhodla pro biopsii,“ svěřila fanouškům ve svých Instastories.

Lékaři navrhli další biopsii, protože bulka byla vzácná u někoho jejího věku, a tak Khloé dala na rady lékařů.

„O pár dní později mi řekli, že musím okamžitě na operaci, nechat si odstranit tumor,“ přiznala.

Khloé kontaktovala rodinného přítele a renomovaného chirurga z Beverly Hills, který naštěstí vybral všechno a dvojnásobná maminka je teď v procesu hojení.

„Takže mě teď budete vídat s náplastí na obličeji, a až lékaři dovolí, pravděpodobně s jizvou na tváři, která mi po odstranění tumoru zůstane. Do té doby doufám, že si užijete, jak skvěle ta náplast na mé tváři vypadá,“ vzkázala.

Na závěr Kardashian doplnila, že mluví o svém zdravotním stavu veřejně hlavně proto, aby připomněla lidem, že nemají podceňovat prevenci. „V 19 letech mi našli melanom na zádech a odstranili ho, takže k nim mám předpoklady,“ zavzpomínala. „Ale i vy, co nemáte, byste měli chodit pravidelně na vyšetření,“ apelovala na závěr s tím, že většina lidí nemá takové štěstí jako ona.

Khloé dobře ví, o čem hovoří. Kardashianovi mají bohužel rakovinu v rodině, otec slavných sester, právník Robert Kardashian, zemřel v roce 2003 na rakovinu jícnu. Pouhé 2 měsíce po oznámení diagnózy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám