Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá dvojnásobná maminka Khloé Kardashian (39) si pořádně užívá života. Prostřední z klanu slavných sester rozvířila spekulace o románku s italským hřebcem Michelem Morronem. Ten se proslavil díky erotickým polským filmům 365 dní, které slaví úspěch právě díky scénám tak explicitním, že se diváci při jejich sledování červenají.

Sexy herec, který se doposud zdál být single, by tak byl docela úlovkem. S Khloé se k sobě měli na sobotní přehlídce Dolce & Gabbana v Miláně, kam Kardashian přijela podpořit sestru Kim, jež navázala se značkou spolupráci.

Morrone se ve svých Instastories pochlubil společným snímkem s Khloé. Tulili se na něm k sobě v zákulisí. Svět pak obletělo ještě video od fanoušků, na němž se k sobě dvojice tiskne pro změnu na tanečním parketu.

Michele byl v letech 2014-2018 ženatý s libanonskou umělkyní jménem Rouba Saadeh, se kterou má dva syny. Od uvedení prvního filmu z erotické série jeho sláva vystřelila do nebeských výšin, pyšnit se může mimo jiné spoluprací právě se značkou Dolce & Gabbana.

Sestry Kardashianovy se nijak netají, že jsou velkými fanynkami filmu 365 dní z roku 2020, který se už dočkal dvou pokračování. V první polovině roku uvedeného 365 dní: Tento den a 19. srpna uvedeného třetího dílu s názvem Dalších 365 dní.

Khloé má za sebou psychicky náročné období. Na sklonku loňského roku se provalilo, že z další nevěry jejího partnera Tristana Thompsona vzešel potomek. V té době už s ním čekala synka prostřednictvím náhradní matky. Ten přišel na svět v létě a Khloé na něj a starší dcerku True (4) bude nakonec sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám