Hlavní obsah
Článek

Dlouho očekávaná a do třetice konečně i velkolepá svatba Kourtney Kardashian (44) a bubeníka kapely Blink-182 Travise Barkera (46) je za námi. Konala se v neděli odpoledne v italském Portofinu. Nevěsta znovu zvolila minišaty Dolce & Gabbana tentokrát v duchu korzetu, ale dominantou byl především dlouhý závoj s výšivkami květin a obrovským vyobrazením Panny Marie.

Obřadu, konajícího se v historické pevnosti Castello Brown, se účastnily nejen všechny slavné sestry nevěsty Kim (43), Kylie (26), Kendall (28) a Khloe (39), ale samozřejmě i maminka Kris Jenner nebo děti Kourtney – synové Mason (12) a Reign (7) a dcera Penelope (9). Všechny děti pocházejí z jejího předešlého vztahu se Scottem Disickem. Nechyběl ani ženichův osmnáctiletý syn Landon, dcera Alabama (16) nebo nevlastní dcera Atiana De La Hoya (23).

Z celebrit si událost nenechali ujít například Megan Fox a její přítel Machine Gun Kelly nebo zpěvák Mark Hoppus. Hojně diskutovaná účast zpěvačky Beyoncé se nakonec nepotvrdila.

Dvojice, která oznámila vztah teprve loni v lednu, má za sebou již dva další svatební obřady, první neoficiální proběhl minulý měsíc po předávání cen Grammy v Las Vegas a druhý oficiální minulou neděli v kalifornské Santa Barbaře.

Reklama

Další články

Načítám