Hlavní obsah
Článek

Když to není vzhled, jsou to třeba mateřské schopnosti. Zdá se, že trollové si na Khloé Kardashian (39) vždycky něco najdou. Poté, co se objevila na premiéře vlastní reality show Kardashianovi s dcerou True v náručí, začali ji kritizovat, že dívenku nosí až příliš a zachází s ní jako s miminkem. A Khloé se neubránila reakci.

„Za prvé, budu ji nosit, dokud ji uzvednu. A za druhé, když jsou kolem miliony kamer, blesků z fotoaparátů a lidí, co na vás něco pokřikují, chcete, aby se vaše dítě cítilo v bezpečí. Starejte se o vlastní děti, skončili jsme,“ odpověděla na Twitteru.

Prostřední z klanu slavných sester v komentářích podpořila řada fanoušků, kteří na ni apelovali, aby si s kritiky nelámala hlavu.

True, která o víkendu oslavila 4. narozeniny, má Khloé s basketbalistou Tristanem Thompsonem, s nímž byla s pauzami ve vztahu několik let. Snad již definitivní rozchod přišel loni, poté, co vyšla najevo jeho poslední nevěra, z níž dokonce vzešel potomek.

Nevěru odpustila Kardashian sportovci v minulosti několikrát, první vyšla najevo dva dny před narozením True. Thompsonovy eskapády Khloé prý zlomily srdce, ovšem v nedávném rozhovoru trvala na tom, „že je Tristan skvělý muž, jen ne muž pro ni“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám