Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2019 Khloé Kardashian (39) podstoupila plastiku nosu. Fanoušci ji za výraznou změnu vizáže kritizovali, protože zákrok hned nepřiznala. Prostřední ze sester Kardashianových se ale později ohradila, že nikdy nic nezapírala, jen se jí nikdo nezeptal přímo. Dnes o plastice mluví otevřeně.

ABC News nyní přiznala, že jediné, čeho lituje, je, že zákrok nepodstoupila dříve. „Celý život jsem toužila po plastice nosu. „Ale je přímo uprostřed obličeje a děsilo mě jenom o tom přemýšlet. Pak jsem konečně sebrala odvahu a šla do toho. Miluji to,“ pochvalovala si.

Pod kudlu šla Khloé několik týdnů před prvními narozeninami dnes tříleté dcerky True, jak přiznala fanouškům na Twitteru, a hojila se prý dobře.

„Bylo to jako nic. Upřímně pro mě bylo hojení v pohodě. Lituji jedině toho, že jsem to nepodstoupila dříve,“ odpověděla jednomu z fanoušků.

O těle a obličeji Khloé se spekuluje roky. Ze slavných sester prošla rozhodně největší proměnou. Kromě plastiky nosu ale jiný zákrok doposud nepřiznala.

„Všichni si myslí, že jsem podstoupila několik zákroků v obličeji, ale mám udělaný jenom nos. Lidé se čertili, že o tom nemluvím, přitom se mě nikdy nikdo nezeptal,“ uvedla loni v červnu ve speciálním díle reality show Držte krok s Kardashianovými.

K rozhodnutí podstoupit zákrok přispěli i hateři. Khloé si kvůli vzhledu dlouhodobě dobírali a nazývali ji ošklivým káčátkem klanu.

„Je zajímavé, že jsem se sebevědomím neměla problém, než jsme začali se show. Pak jsem si kvůli hejtům uvědomila, jak mě lidé vnímají, a začala o sobě pochybovat,“ dodala k tématu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám