Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) hateři nedají pokoj. Prostřední ze slavných sester tentokrát reagovala na komentář jedné z uživatelek Twitteru, podle níž vypadá jako „mimozemšťan“. Takhle zhodnotila její vzhled v reklamě na pilulky proti bolestem hlavy.

„Jaká farmaceutická společnost vybere pro reklamu někoho, kdo podstoupil tolik plastik, že vypadá jako mimozemšťan?“ podivovala se dotyčná.

„Je mi líto, že to tak vidíš. Jen se snažím lidem pomoci. Máš absolutní právo na svůj názor, jako mám já na svůj,“ odpověděla Kardashian dotyčné. „Nejsi moc dobrá feministka, když bezdůvodně útočíš na jiné ženy,“ vzkázala jí ještě.

Ačkoliv se o jejím zevnějšku spekuluje nejvíc z celé slavné rodiny, Khloé kosmetické zákroky, kromě výplní rtů, nikdy nepřiznala, i když je nevyloučila do budoucna.

Její fyzickou proměnu sledující na sociálních sítích často komentují, Khloé ji ale přisuzuje líčení, filtrům a Photoshopu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám