Hlavní obsah
Článek

Dnes by ji jako „tlustou ségrou“ Kardashianek označil málokdo. Prostřední z klanu Khloé (39) šokovala fanoušky snímkem nahoře bez, na kterém je skoro k nepoznání.

Na fotografii má na sobě pouze džíny vlastní značky Good American, kterou také promuje, a poprsí zakrývá rukama. S dlouhými hnědými loknami, jež nedávno vyměnila za tradiční blond hřívu, je k nepoznání.

Na fotce vyniklo také její ploché bříško, Khloé je velkou fitness nadšenkyní. Před několika lety se pustila do cvičení a vypadá snad čím dál tím lépe.

S proměnou těla přišla i změna v obličeji, Khloé často nadávají, že má umělou tvář, televizní hvězda však žádné zákroky nikdy nepřiznala a s internetovými trolly si vždy hravě poradí.

Ti ji často kritizují i za přehnané úpravy fotografií a filtry, díky nimž působí podle nich nepřirozeně. Ani tentokrát se fotky neobešly bez podobných komentářů.

„Pokaždé, když otevřu Instagram, Khloé vypadá úplně jinak,“ poznamenal jeden z komentujících. „Jak to, že Khloé vypadá jako černoška, Latinoameričanka a Arabka v jednom? Jsem zmatený,“ přisadil další.

V poslední době se hojně spekuluje, že se Khloé zasnoubila s basketbalistou Tristanem Thompsonem. K nevěrnému otci své dcery se vrátila loni a podle všeho plánují druhé dítě. O zasnoubení však zatím nepadlo ani slovo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám