Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) se podělila o detailní snímek svého holého pozadí, ale paradoxně to nebyly její křivky, které zaujaly fanoušky nejvíce. Díky obřímu prstenu na onom prstě totiž okamžitě začali spekulovat o zásnubách s nevěrným basketbalistou Tristanem Thompsonem, kterému před časem dala Khloé znovu šanci.

Fotkou propagovala televizní hvězda kolekci bot vlastní značky Good American. Na boty neměli fanoušci ovšem ani pomyšlení, i když to není poprvé, co se Khloé objevila s tímto šperkem. S prstenem ji vyfotili i v prosinci loňského roku v Bostonu, kde otec její dvouleté dcerky nyní hraje.

V Bostonu Tristana s dcerou navštěvuje, jak jen to jde, stále však žije v LA, kde sídlí i celá její slavná rodina. Khloé a Tristan prý pracují na sourozenci pro malou True, zdroje z jejich okolí hovoří o tom, že je to pro ně nyní prioritou. Khloé si v minulosti nechala zmrazit vajíčka, je tak možné, že plánují asistované oplodnění.

Kardashian vzala Tristana na milost loni, kvůli dceři se izolovali společně v průběhu pandemie. Šanci mu dala už podruhé. Poprvé vyšla jeho nevěra najevo dva dny před narozením True. Tehdy to ale Khloé více méně ještě přešla. Rozchod přišel, když se provalily jeho údajné pletky s rodinnou přítelkyní Jordyn Woods.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám