Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Živí se jako plus size modelka a na velkou nevraživost s Kardashianovic klanem se snaží zapomenout. Jordyn Woods si i po odvržení slavnou rodinou užívá svůj hvězdný život.

Na svém instagramovém profilu se kráska nejen ukázala s novým přítelem, ale také odhodila horní díl bikin a nechala svou lásku, aby ji takto obnaženou vyfotil. „Z jeho pohledu,“ připsala ke dvěma sexy snímkům, které si můžete prohlédnout v naší galerii.

Jordyn si před časem užila šikanu od fanoušků Kardashianek kvůli tomu, že byla Khloe Kardashian (39) obviněna, že je důvodem jejího rozchodu s Tristanem Thompsonem, protože se s ním na večírku líbala. Woods tuto pomluvu několikrát vyvracela i v pořadu manželky Willa Smithe Jady, ale nakonec se s osudem odříznuté kamarádky musela smířit. Kylie Jenner (26) byla přitom její nejlepší kamarádkou roky.

Modelce naštěstí zůstalo i přes 11 miliónů fanoušků na Instagramu, takže si dál může budovat svůj úspěšný život i bez pomoci slavné rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám