Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner (28) se nebojí ukázat světu tvář bez líčidel. Sdílela zrcadlové selfie, jak si čistí zuby, a svým 138 miliónům sledujících se tak předvedla nenamalovaná.

A vypadá bezvadně i bez šminek. Na rozdíl od svých sester se Jenner drží v poslední době v ústraní. Od dubna se spekuluje, že modelka randí s hráčem basketu Devinem Bookerem, po jehož boku se v poslední době objevuje.

Kendall však o svém milostném životě veřejně nemluví, vztah tak nepotvrdila, stejně jako žádný jiný v minulosti. Zdá se ale, že má modelka slabost pro basketbalisty. Ještě loni randila s Benem Simmonsem, před ním byla spojována s Blakem Griffinem.

Zajímavostí je, že Booker v minulosti randil s bývalou rodinnou přítelkyní klanu Kardashian-Jenner Jordyn Woods. Ta bývala nejlepší kamarádkou Kylie (26), ovšem rodina ji zavrhla poté, co měla mít na večírku pletky s tehdejším partnerem Khloé Kardashian (39) Tristanem Thompsonem. Aféru jako vystřiženou z telenovely sice Woods i Thompson zapírali, vedla ale i k Thompsonově rozchodu s Khloé.

Reklama

Další články

Načítám