Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) údajně obnovila vztah s basketbalistou Tristanem Thompsonem (29). S nevěrným sportovcem, s nímž má dvouletou dceru True, se rozešla loni kvůli jeho věčným záletům. Díky dceři si však zůstali blízcí a celou dobu se šuškalo, že se Tristan snaží získat srdce Khloé zpátky. A to se mu nyní mělo podařit.

Podle zdrojů časopisu People se dali dohromady poté, co se společně izolovali v průběhu pandemie koronaviru. Khloé údajně okouzlilo, jak předpisově se nyní Tristan chová.

Pár zveřejnil vztah v září 2016, když se Kardashian rozváděla s Lamarem Odomem. Rozvod dovršili v prosinci a tehdy se také narodil Thompsonovi první potomek, syn Prince. Jeho matkou je basketbalistova expartnerka Jordan Craig.

O rok později Khloé oznámila těhotenství, dva dny před porodem však vyšla najevo Tristanova nevěra. Médii prolétly snímky sportovce s jinou ženou v nočním klubu. Objevily se ale i další fotografie z jiných akcí, Tristan měl být své partnerce nevěrný celkem pětkrát v průběhu jejího těhotenství.

Ani to je ale nerozdělilo. Zlom přišel až loni v únoru, kdy se měl Thompson na večírku líbat s rodinnou přítelkyní Jordyn Woods. Ačkoliv to oba aktéři popřeli, Khloé se s Tristanem okamžitě rozešla.

Po celou dobu jejich odloučení fanoušci o vztahu spekulovali. O jejich návratu se mluví dlouhé měsíce, oficiálně ho zatím ale ještě nepotvrdili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám