Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) v  epizodě rodinné reality show Keeping Up With The Kardashians prozradila, že si hodlá nechat zmrazit vajíčka. V pořadu dokonce informovala, že proces už začal, a chtěla po svém bývalém, basketbalistovi Tristanu Thompsonovi, aby právě on byl dárcem spermatu.

Tristan a Khloé mají společnou dceru True (2), ale rozešli se už 10 měsíců po jejím narození. Tristan měl Khloé podvádět s rodinnou kamarádkou Jordyn Woods, ale nebylo to zdaleka poprvé. Jeho zálety vyšly najevo, už když byla Khloé těhotná.

Přesto je Thompson více než ochotný Khloé pomoci. Ostatně, její srdce se snaží získat zpátky už od rozchodu. Khloé obnovení vztahu odmítá, ale přiznala, že nemá ponětí, jaká je čeká budoucnost. „Je to teď trochu divné, snažíme se vytvořit si nějaké hranice,“ nechala se slyšet s tím, že za sperma svého ex je ale velmi vděčná.

Khloé také není první ze slavného klanu, kdo si nechává otevřenou možnost stát se v budoucnu znovu matkou. Vajíčka si nechaly zmrazit také její starší sestry Kourtney (44) nebo Kim (43). Kim však momentálně po dalším potomkovi netouží, má čtyři, a Kourtney, která je trojnásobnou matkou,  se zase nechala slyšet, že nemá dárce spermatu.

Reklama

Další články

Načítám