Hlavní obsah
Článek

Hudební magnát, producent a rapper P.Diddy oslavil 50. narozeniny a už předem bylo jasné, že narozeninový večírek bude přehlídkou luxusu a známých tváří. Co se ovšem pozvaných slavných dam týče, šlo hlavně o přehlídku bujných dekoltů.

P.Diddy se pochlubil uměleckým snímkem s rapperem Jayem-Z a dále fotkami hostů, mezi nimiž nechybí manželé Westovi, zpěvačka Mary J. Blige, Cardi B a Offset, Usher, Lizzo, herec Chadwick Boseman, Khloé Kardashian a Kylie Jenner, Snoop Dogg nebo Jaden Smith.

Dekoltům jednoznačně vévodil ten patřící zpěvačce Beyoncé (42), kterou na večírek doprovodil manžel Jay-Z. Na Instagramu se pochlubila snímky v černé róbě bez rukávů, v níž vyšponovala poprsí pořádně vysoko.

Za svou slavnou sestřenicí nezaostávala ani další bývalá členka skupiny Destiny´s Child Kelly Rowland (38). Ta odhalila nožku i poprsí rovněž v černé róbě.

Herečka a producentka La La Anthony (38) pro změnu zaujala zelenými šaty s průstřihem, aby vynikly i její přednosti.

Nezklamal ani slavný klan Kardashian-Jenner. Svého muže Kanyeho Westa doprovodila Kim Kardashian (43), jejíž vnady vynikly ve světlých šatech poměrně umírněného střihu.

Khloé Kardashian (39) a Kylie Jenner (26) pro změnu vzaly Instagram útokem v černé róbě s výstřihem až po pupík (Kylie) a třpytivém kostýmku (Khloé), jenž odhaloval zrovna tolik. Jeden by nevěděl, kam na takové party s očima.

Reklama

Další články

Načítám