Hlavní obsah
Článek

Ze všech sester ze slavného klanu Kardashian-Jenner se Khloé (39), která dnes slaví 35. narozeniny, proměnila nejvíce. Ačkoliv zkrášlování za pomoci plastické chirurgie nikdy nepřiznala, je jasné, že na Khloé není původní už možná vůbec nic. A není se čemu divit.

Vedle starších sester Kourtney (44) a Kim (43) si Khloe vždy přišla jako ošklivé káčátko, byla pěkná baculka, a ani na chlapy neměla nikdy štěstí. Nakonec se do toho ale s vervou obula, nechala si upravit postavu, minimálně na poprsí a pozadí je změna vidět, ale pravděpodobná je i liposukce, v obličeji se změnila k nepoznání, a i vlasy obarvila na blond. Především ale začala cvičit, a dokonce má vlastní pořad Revenge Body a pomáhá hubnout ostatním.

Chvíli to vypadalo, že se na ni po zkrachovalém manželství s basketbalistou Lamarem Odomem i v lásce zase usmálo štěstí. Tristanu Thompsonovi porodila dcerku True, ale ani s dalším basketbalistou jí to nevyšlo. Byl jí totiž opakovaně nevěrný a podruhé dokonce s rodinnou kamarádkou.

Je vidět, že sláva a peníze vám sice pomohou k dokonalému zevnějšku, ale lásku si za ně nekoupíte. Snad se jí Khloé dostane v příštích letech o něco víc. Na její proměnu a sexy snímky se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám