Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klan Kardashian-Jenner je známý kontroverzními úpravami těl a obličejů, které však vždy zarytě popírají. Jednou ze slavných sester, která si evidentně libuje v plastické chirurgii, je i Khloé Kardashian (39). Nedávno jsme ji mohli vidět s čerstvě přifouknutými rty, nyní však šokovala fanoušky, když se objevila v podcastu Divorce Sucks!

Fotka z průběhu rozhovoru, na které je zjevné, že její nos prošel jistou změnou, obletěla Twitter. „Ježíší, co se jí to stalo s nosem?“ ptali se fanoušci překvapeně. Nos Khloé neváhali komentovat ani na Instagramu, kde sdílela vlastní snímek.

„Khloé jsem měla ráda, tohle neměla zapotřebí,“ komentovala jedna ze sledujících. V loňském roce Khloé mluvila o tom, že uvažuje o plastice nosu. „Jednou to asi udělám, protože o tom přemýšlím každý den, ale mám strach,“ svěřila se tehdy.

Televizní hvězda, která byla ze slavných sester vždy tou nejbaculatější, také svěřila, že když jí bylo pouhých devět let, zaslechla svou matku Kris Jenner, jak říká, že Khloé potřebuje plastiku nosu. A prý jí to doporučovali i její maskéři.

Speciálně u Khloé se spekuluje hned o několika chirurgických zákrocích včetně zvětšení pozadí, liposukce, plastiky prsou, botoxu a výplní rtů. Ani jednu z procedur však sama Khloé nepřiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám