Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co byla zveřejněna šokující výpověď Britney Spears (42) ve věci jejího opatrovnictví, slavné osobnosti a členové zpěvaččiny rodiny se začali vyjadřovat, většinou aby ji podpořili. Dalším z těch, kdo promluvili veřejně, je i bývalý tanečník a exmanžel Britney Kevin Federline (46).

Ten se vyjádřil prostřednictvím svého právníka Marka Vincenta Kaplana. „Nejdůležitější je, aby byla zdravá a šťastná,“ uvedl v prohlášení pro magazín People.

„Kevin respektuje Britney a přeje jí jenom to nejlepší. Když bude šťastná, budou šťastné i děti. Chlapci svou matku milují a on si přeje, aby měli silný a zdravý vztah.“

Z tříletého manželství mají Spears a Federline syny Seana (15) a Jaydena (14), které má od zpěvaččina zhroucení v roce 2008, po němž následovalo zbavení svéprávnosti, v péči Kevin.

„Co se týče jejího opatrovnictví, nezachovali se k Britney dobře a není to to, co si přeje,“ dodal.

Vyjádřil se také k medikaci, konkrétně lithiu, kterou zpěvačce dle jejích slov proti její vůli nutili. „Pokud to bylo nezbytné...musíme brát v potaz, jestli je v pořádku. A jestli to už není nutné, je to skvělé. Jen se chci ujistit, že je bráno v úvahu, jak se jí daří, pokud v budoucnu bude chtít změnit opatrovnický řád, co se dětí týče,“ dodal závěrem.

Zákonným opatrovníkem Britney je už 13 let její otec Jamie. Spravuje její finance i majetek a bez jeho svolení se nesmí například provdat ani otěhotnět. Obojí by si velmi přála a otec jí v tom údajně brání. Britney také tvrdí, že otec zneužívá situace a setrvává jejím opatrovníkem proti její vůli. Znovu nabýt svéprávnosti se zpěvačka snaží už několik let, teď však poprvé promluvila k věci veřejně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám