Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) stále dokazuje, že na věku ani počtu dětí nezáleží a že když se chce, tak na svém těle může zamakat každá žena. Na začátku kariéry se díky dokonalé postavě rychle stala sex symbolem, ale prožila i baculaté období. Před rokem však všechny překvapila snímky dokonale vysportované postavy, kterou si od té doby udržuje.

A pokud se ptáte, jak této postavy docílila, odpověď zní, že jógou. Když se tedy u bazénu ukázala v bikinách, bylo na co se dívat. Britney se také neváhala pustit do vodních hrátek se svými dětmi, se kterými tráví každou volnou chvilku.

Otec synů Seana Prestona (12) a Jaydena Jamese (11) Kevin Federline (46) stále trvá na svém požadavku více peněz na péči o chlapce. Pár má děti ve střídavé péči, a zatímco u Britney mají chlapci vše, na co si vzpomenou, u Federlina prý žijí o něco skromněji. Bývalý DJ a tanečník je otcem celkem šesti dětí a 20 000 dolarů měsíčně, které mu Britney posílá, mu tak prý nestačí.

Britney se nyní podle zdrojů US Weekly bojí, že pokud bývalému nevyhoví, pokusí se jí děti vzít. „Nic se nezměnilo. Britney je stále skvělá matka. Kdo je ztracený v tom všem, jsou děti. O ty tu kráčí,“ uvedl zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám