Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá členka Atomic Kitten Kerry Katona (43) si nechala v roce 2004 výrazně zvětšit poprsí. Před dvěma lety jí pak ňadra přizvedli. Zákroky plastického chirurga se netají, a tak se i tentokrát pochlubila, že pro změnu podstupuje zmenšení.

„Budu v pohodě, je to pro moje dobro, nemůžu se dočkat, až budu mít menší prsa. Týden budu odpočívat a pak se můžu ukázat,“ nechala se slyšet těsně před zákrokem v rozhovoru pro magazín New.

Na výsledek operace, kterou prováděl stejný lékař, jenž jí v minulosti prsa zvětšoval, si tak fanoušci budou muset ještě počkat.

„Nemůžu se dočkat, až budu mít nová prsa, tahle mi ničí záda,“ svěřila se před několika týdny fanouškům na sociální síti.

Následkem nezdravého stravování a nedostatku cvičení dle vlastních slov Kerry přibrala a nyní skoro „zakopávala o své bradavky“.

„Slíbila jsem, že k vám vždycky budu upřímná. Bolí to, jsem naštvaná a nesnáším se, ale existuje muž, který to může změnit,“ vzdala hold svému plastickém chirurgovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám