Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda dívčí skupiny Atomic Kitten Kerry Katona (43) je sice zasnoubená s potetovaným fitness trenérem Ryanem Mahoneym, ale ani ten jí zatím nezajistil postavu snů. Zpěvačku stále trápí váhové výkyvy a moc by si přála, aby měla na svatbu postavu doslova jako proutek.

Ještě v lednu ale tvrdila, že musí zhubnout patnáct kilo, aby se cítila lépe. Královna jojo efektu ale zjevně své předsevzetí hodila za hlavu a cítí se skvěle přesně taková, jaká je.

Se svým snoubencem si dopřává prosluněnou dovolenou ve Španělsku, kde rozhodně nevypadá nespokojeně. Bez obav se vyfotila v bikinách a k Ryanovi se u bazénu tulila jako zamilovaná puberťačka.

Zamilovaná dvojice byla díky míchaným koktejlům v rozverné náladě a Katona v tu chvíli neřešila faldíky ani tvář bez make-upu. Kerry Katona je pětinásobnou maminkou a chystá se už na své čtvrté vdavky. V minulosti si nechala nejprve zvětšit a pak zase zmenšit prsa.

Na těle má ostatně řadu plastických úprav. Ona sama doufá, že v osobě fitness trenéra Mahoneyho konečně našla toho pravého muže. A jak to tak vypadá, pořád jim to skvěle klape a veselce nestojí nic v cestě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám