Hlavní obsah
Článek

Kerry Katona (43) má před svatbou s Ryanem Mahoneym. V posledních měsících nicméně přibrala 15 kilo a pochopitelně je to znát. Ani sama zpěvačka se navíc necítí dobře a ráda by do svatby shodila.

Bývalá hvězda dívčí skupiny Atomic Kitten New Magazinu přiznala, že dokud bude vypadat takhle, jednoduše odmítá jít k oltáři. „Chci se zase dostat do formy. Chci být v novém roce nejlepší verzí sebe samé,“ nechala se slyšet.

„Vím, že pokud mám režim, cítím se nejlépe. Ráda bych shodila 19 kilo. Jsem plně odhodlaná,“ dodala.

„Nesnáším, jak teď vypadám, takhle odmítám jít k oltáři. Musím se dostat zpátky do formy, než se vdám. Chci se ve svůj svatební den cítit co nejlépe,“ doplnila toužebně.

Kerry se kvůli váze cítí mizerně. Loni jí navíc pokazili plastiku břicha a na letošek prý plánuje rekonstrukci. „Moje břicho teď vypadá jako fat boy, chirurgové mě zase musí dát dohromady,“ nechala se slyšet.

Pětinásobná matka, která se bude vdávat počtvrté, se netají zákroky plastického chirurga. V minulosti si nechala na střídačku zvětšit, zmenšit a upravovat prsa. Naposledy jí je redukovali v roce 2021, i tehdy si stěžovala, že byla ňadra povislá v důsledku toho, že přibrala. Váha jí koneckonců kolísá celkem často, ale je fakt, že s kily navíc Katona vždy dokázala zatočit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám