Hlavní obsah
Článek

Za předvádění se ve spodním prádle či v bikinách obvykle inkasuje miliony, tentokrát se Kendall Jenner (28) během své dovolené fanouškům odhalila úplně zadarmo. Nejlépe placená modelka světa totiž opět tvoří pár se svým staronovým partnerem Devinem Bookerem a kráska z nejslavnějšího sesterského klanu světa vypadá momentálně jako na obláčku...

Kendall se v neděli podělila se svými 251 miliony sledujícími o dva snímky v červených bikinách s bílými kostičkami a ozdobnými srdíčky. Na prvním z nich je přitom zvěčněna s mokrými vlasy a bez make-upu, kdy ještě víc vynikne její přirozená krása.

S pětadvacetiletým profesionálním basketbalistou Devinem Bookerem randí Kendall s menšími přestávkami přes dva roky. Nedávno se rozešli, jelikož na sebe kvůli vytížení neměli téměř žádný čas, nakonec je to ale opět svedlo dohromady a páreček si momentálně užívá i společnou dovolenou, o jejím místě se však modelka nezmínila.

Pro sportovce má ovšem Kendall slabost odjakživa, většina jejích předešlých partnerů byli basketbalisti, ale zabrousila i do jiných vod. Ze zpěváků randila například s Justinem Bieberem, Harrym Stylesem nebo rapperem ASAP Rockym. Neodolala ale ani kouzlu Lewise Hamiltona či modela Anwara Hadida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám