Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner (28) se opravdu odvázala a svlékla se pro magazín i-D. Na černobílých snímcích se objevila v bikinách, v rozhalených modelech bez podprsenky, ale i úplně nahá.

V čísle s názvem Out Of Body se modelka rozpovídala o úzkostných záchvatech a depresích, kterými dlouhodobě trpí. Proti těm bojuje cvičením, meditacemi a nejvíc jí prý pomáhá psaní deníku.

„Je to takový retro deníček. Má na sobě zámeček a schovávám si ho. Bedlivě ho střežím, nikdo se k němu nikdy nesmí dostat,“ nechala se slyšet.

Ze třetí fotky vám spadne čelist.

„Myslím, že je důležité mít nějaké soukromé místečko, kde si můžete vylít srdce. Vypsat se ze svých frustrací, vzteku, stresu, strachů ale i šťastných okamžiků,“ myslí si modelka.

„Před dvěma dny jsem měla panickou ataku a zkrátka popadla deník a zkusila na to zapomenout,“ přiznala.

Fyzická aktivita jí také velmi pomáhá. Kendall jezdí na koni, chodí na procházku s pejskem nebo cvičí pilates.

Dále jí prý pomohlo, že převzala kontrolu nad svou kariérou. Kromě modelingu má Jenner vlastní značku tequily 818 a je kreativní ředitelkou společnosti FORWARD, která přeprodává luxusní módní značky.

Kendall je aktuálně v Miláně na týdnech módy. Na mole už se stihla blýsknout například v rámci přehlídky pro značku Prada.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám