Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako profesionální modelka má Kendall Jenner (28) dokonalou figuru, kterou se nebojí ukázat. Ať už na dovolené se slavnými sestrami, v reklamní kampani, nebo doma před zrcadlem. Právě o další zrcadlové selfie se Kendall s fanoušky na sociální síti podělila.

A protože na sobě měla pouze bikiny, vynikly její dokonalé křivky. Kendall se na rozdíl od většiny svých sester nepyšní figurou tvaru přesýpacích hodin, ale krásně štíhlou postavou. Ovšem i Kendall občas nenechají hateři na pokoji.

Nedávno se do ní obuli za snímky pro kampaň prádla Skims její starší sestry Kim Kardashian (43). V té se objevila po boku Kim a mladší Kylie (26) a výsledkem jsou opravdu povedené sexy fotky.

Když se ovšem modelka podělila o snímky ze zákulisí focení, kritici poukazovali na to, že si fotky hodně upravuje a ve skutečnosti takhle nemůže vypadat.

Kendall měla jistě k ruce zástup profesionálů, který měl při focení na starosti její zevnějšek, ale i doma v zrcadle zdá se být dokonalá. Ovšem kdo chce psa bít, hůl si nejspíš vždycky najde.

Reklama

Další články

Načítám