Hlavní obsah
Článek

Minulý týden to Kim Kardashian pořádně schytala za narozeninový výlet do tropického ráje, na který uprostřed pandemie koronaviru vzala své nejbližší. Nyní si vzali hateři na paškál její mladší sestru, modelku Kendall Jenner (28).

Jenner oslaví v úterý 25. narozeniny a o víkendu proto uspořádala oslavu. I přes zákaz sdílení sociální sítě zahltily fotky a videa z večírku, a řada sledujících Kendall za party odsoudila.

„Video, jak Kendall sfoukává svíčky na dortu, zatímco se číšník, který má roušku, snaží uhnout, je ta nejděsivější věc letošního Halloweenu,“ komentovala jedna ze sledujících na Twitteru.

„Kendall Jenner uspořádala halloweenský večírek uprostřed pandemie a snažila se hostům zabránit ve sdílení fotek a videí, aby o tom nikdo nevěděl,“ odsoudila modelčino počínání jiná.

„Ani jedna z celebrit neměla roušku,“ byl znechucený jiný fanoušek. Podle E! News ovšem byli všichni přítomní předem testovaní na covid.

Večírku se účastnili například manželé Bieberovi, Jaden Smith, Kylie Jenner, modelka Winnie Harlow, rapperka Saweetie a další. Kendall, která se objevila v kostýmu Pamely Anderson, se k věci prozatím nevyjádřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám