Hlavní obsah
Článek

Kdo by to byl řekl, že se i z ošklivých káčátek jednou mohou vyklubat filmové hvězdy nebo třeba supermodelky? Někteří hollywoodští umělci a známé tváře jsou toho jasným důkazem. Dřív, než si je do svých rukou převzali kadeřníci, stylisti a kosmetičtí poradci, měly i tyto hvězdy běžné dětství a dospívání. K tomu bezesporu patří i účesy podle kastrolu, křivý chrup a nevydařené snímky ze školního focení.

Například supermodelka Cindy Crawford (58) byla jako dítě velmi roztomilá, ale asi jen málo lidí v té době předpokládalo, že toto stydlivé děvčátko s ofinou ovládne na několik desítek let přehlídková mola, a že si její pověstnou pihu nad rtem budou dívky malovat, aby se této krasavici aspoň trochu podobaly.

Dcera slavného rodu Kardashianek Kendall Jenner (28) měla v dětství větší štěstí. Velká kaštanová kukadla a pronikavý pohled jí zůstal dodnes stejně jako krása, která se s věkem ještě znásobila.

Zato hvězda filmu Hunger Games a bývalý manžel rebelky Miley Cyrus (31) Liam Hemsworth asi ve svých studentských letech nepatřil mezi třídní playboye. Dnes je tomu přesně naopak, nejedna žena by jeho pohledu dokázala podlehnout.

Modelka Candice Swanepoel (35) měla předpoklady stát se hvězdou už od dětství. Když opomineme školní snímek s mastným culíkem, půvabný obličej jí už v té době předpovídal slibnou kariéru. Později svým vzhledem zaujala i vedení značky Victoria's Secret a zapadla mezi jejich hlavní andělskou elitu.

Podobně je na tom i modelka, která proslavila větu „Get the London look“, Kate Moss (50). Ta sice nepatřila mezi prvoplánové krasotinky, ale modelingový svět si ji i s mezírkou mezi zuby zamiloval a miluje ji dodnes.

Na herce Ashtona Kutchera (46) letí holky jako vosy na med. Není ani divu, že si mohl mezi kráskami vybírat. Jeho srdce si nakonec vybojovala okouzlující herečka Mila Kunis (40), se kterou má dnes dvě děti. Ne vždy ale mohl Kutcher přehrabovat fanynky vidlemi. V době, kdy teprve dospíval, ho zdobil účes připomínající hřívu hokejové legendy Jaromíra Jágra (52) a k americkému úsměvu měl také daleko.

Nejzábavnější proměnou prošel bezesporu George Clooney (62). Asi nikdo nečekal, že ze zubatého klučiny s brýlemi a účesem podle kastrolu vyroste oscarový herec, který s každým přibývajícím rokem zraje jako víno a kterého si zamilují ženy všech generací.

Reklama

Další články

Načítám