Hlavní obsah
Článek

Přehlídka spodního prádla značky Victoria´s Secret je každoročně velkou událostí. Světově proslulé modelky předvádějí nejodvážnější a nejokázalejší modely a člověku se nechce ani mrkat, aby mu z podívané neušel ani okamžik. Letos na mole jasně dominovala Adriana Lima, která šla svou poslední přehlídku jako andílek, a neubránila se tak slzám. Dalšími esy byly například Candice Swanepoel nebo Behati Prinsloo, které se na molo vrátily po mateřské pauze, či Elsa Hosk s ikonickou Fantasy Bra.

Za zmínku však stojí i mladší krásky v čele s nejlépe placenou modelkou světa Kendall Jenner (28) a jejími kamarádkami Gigi (28) a Bellou Hadid (27). Gigi se na molo Victoria´s Secret rovněž vrátila po roční pauze. Novým andílkem byla například „dvoubarevná“ modelka Winnie Harlow (29), které se splnil sen. Vypadala velmi roztomile.

Mezi andílky, kteří se na mole objevili již poněkolikáté, stojí za zmínku alespoň Romee Strijd (23), Lais Ribeiro (33), Martha Hunt (29) nebo Josephine Skriver (25). Všechny modelky zazářily ve dvou pečlivě vybraných modelech, z nichž vždy jeden byl o něco odvážnější. Jak to modelkám slušelo, se můžete pokochat v naší galerii. Ovšem upozorňujeme, že tato podívaná není nic pro kardiaky.

Kdo byl na Victoria´s Secret Fashion Show nejžhavější?
Kendall Jenner
14,6 %
Gigi Hadid
3,9 %
Bella Hadid
9,7 %
Winnie Harlow
2,3 %
Lais Ribeiro
51 %
Josephine Skriver
5,5 %
Romee Strijd
9,1 %
Martha Hunt
3,9 %
Celkem hlasovalo 3418 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám