Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ale, ale, ale! Tady se nám někdo na večírku pěkně utrhl z řetězu. Modelka Kendall Jenner (28) z klanu Kardashianových si jen před týdnem začala se známým basketbalistou Benem Simmonsem (21). Na večírku po udílení CFDA Fashion Awards v New Yorku to ale rozjížděla s někým úplně jiným.

Kendall vyfotili, jak se vášnivě líbá s Anwarem Hadidem (18), bratrem slavných modelek Gigi a Belly Hadid, se kterými se Kendall hodně kamarádí. I s Anwarem je ostatně kamarádka několik let, ale nikdo asi nečekal, že jsou si až tak blízcí.

Anwar se také živí modelingem, takže mají hodně společného. Letos na jaře se navíc rozešel s modelkou Nicolou Peltz, takže je volný jako pták. Je to ale Kendall, kdo údajně až tak volná není. Od minulého týdne je spojována s hvězdou NBA Benem Simmonsem. Jenner i Simmons potvrdili, že se teprve poznávají, nicméně to vypadá, že Kendall stihl víc poznat už někdo jiný. Smůla, Bene!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám