Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jako muž Bruce Jenner zplodil šest dětí včetně topmodelky Kendall Jenner (28). Po šedesátce ale zatoužil po ženské identitě.

Na olympiádě v Montrealu získal Bruce v roce 1976 zlatou medaili jako desetibojař. Slavný sportovec očividně nedostatkem testosteronu netrpěl. Uspěl v atletice i jako otec, ale spokojenost našel až po své transformaci v ženu. Proměna v Caitlyn Jenner (74) si vyžádala spoustu plastických operací, na něž nyní slavná transgender celebrita doplácí.

Nos Caitlyn je totiž velice náchylný k poškození. Upravovaná tkáň je citlivá na UV záření. „Z mého nosu byla odstraněna část, která byla poškozena slunečními paprsky. Vždy používejte ochranné krémy,“ napsala „tetička Kardashianek“ na Instagramu k fotce, na níž odhalila svou vadu na kráse. Caitlyn na ní vypadá podobně jako Michael Jackson (†50) ve fázi, kdy mu začal odumírat upravovaný nos.

Televizní celebrita poškození nosu nespecifikovala. Vlastní zkušenost chce zúročit jako prevenci stejně jako Hugh Jackman (55), jemuž byl z nosu opakovaně odstraněn bazaliom, který je nejmírnější formou rakoviny kůže.

Reklama

Další články

Načítám