Hlavní obsah
Článek

Vrchol modelingové kariéry už má Gisele Bündchen (43) pravděpodobně za sebou a o pomyslný trůn modelky s nejvyššími příjmy na světě, ze kterého byla letos po neuvěřitelných 15 letech sesazena topmodelkou Kendall Jenner (28), se nejspíš rvát neplánuje... Na své tělo by ale i ve 37 letech měla mít zbrojní pas! Mladičká Kendall toho ale bude muset ještě mnoho předvést a strpět, aby si svojí prací vydělala jmění atakující hranici půl miliardy dolarů (v přepočtu 10,8 miliardy Kč). Právě tolik už totiž stihla nashromáždit její starší brazilská kolegyně za celou svou kariéru.

Gisele už si navíc může vybírat jen zakázky, které jí vyhovují a na ty náročné nebo stresující se vykašlat. Jejím hlavním "kšeftem" je totiž rozmazlování dcerky Vivian (4) a strašího chlapečka Benjamina (7).

To ovšem neznamená, že by pracovat přestala. Její poslední focení probíhalo nyní v New Yorku. A Gisele na sobě má něco, co by se snad už ani nemělo nazývat dekoltem. Se svým odvážným outfitem jistě v ulicích způsobila kolaps dopravy a srážku nejednoho muže se sloupem pouličního osvětlení! Ostatně podívejte se sami do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám