Hlavní obsah
Článek

Stalo se to večer ze středy na čtvrtek. Jedna z nejlepších a nejžádanějších topmodelek světa Bella Hadid (27) spadla ze schodů před jedním z newyorských nočních klubů, kde se zúčastnila narozeninové párty expartnera a otce tří dětí televizní krásky Kourtney Kardashian (44). Naštěstí to vypadá, že svůj pád na vysokých podpatcích zvládla bez zranění.

Z klubu, v němž pařila s kamarádkami z modelingu Hailey Baldwin (20) a Kendall Jenner (28), vycházela velmi pomalu, a tak se pohybovala zpočátku i po schodišti směřujícím dolů na chodník. Měla prý očividné problémy s rovnováhou.

Říká se, že opilci mají štěstí. Nevíme, jak moc byla opilá Bella, ale pokud byla, štěstí ji opravdu neopustilo. Když škobrtla na posledním schodu podpatky, které se jí následně zasekly, podlomila se jí kolena a setrvačnost ji poslala vstříc dlažbě. Mohlo to být opravdu ošklivé, ale Bella se ještě stačila instinktivně zachytit a oběma rukama křečovitě sevřít zábradlí po obou stranách schodů. Naštěstí se také rychle objevila pomoc v podobě elegantního muže, který ji pomohl se z krkolomné pozice vysvobodit.

Reklama

Další články

Načítám