Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by ke Kardashiankám vůbec nepatřila. Charakteristickým pojítkem mezi sestrami jsou totiž nejen jejich oči a uhrančivost pohledu, ale i specifický tvar postavy.

Pichlavá živá očka má i jedenadvacetiletá Kendall Jenner (28), to je však asi jediné, co ji se sestrami spojuje (krom jejich matky Kris a televizní reality show Keeping Up with the Kardashians, která rodinu proslavila v širším měřítku). Jinak má Kendall oproti nim malá ňadra, malý zadek, a navíc je vysoká. Není proto divu, že si ji pro přehlídky i reklamní kampaně vybírají módní domy jako Chanel, Fendi, Donna Karan, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Estée Lauder nebo třeba Tommy Hilfiger.

Momentálně má obří zakázku jako ambasadorka obuvnické firmy Adidas. Proto se také pracovně zastavila v New Yorku na manhattanské pobočce, aby se v obchodě nechala vyfotit s hromadou tenisek v náručí. Všechno včetně počasí a nálady vyšlo, fotky také vznikly. Jen je otázkou, kdo si jednotlivé modely sportovní obuvi prohlédne, když je prezentovala mladá Kendall v průsvitném topu bez podprsenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám